Meetup Digital Strategy

Aperitiv i ofruar nga Agjencia Wolf & Shark e Meetup për të rejat nga Digital Marketing

19 Tetor 2023
Bar Rogano , Rruga Artan Lenja, TIRANË

Cfarë është Meetup Digital Strategy dhe pse duhet të merrni pjesë?

Bota e Digital Marketing është gjithmonë në evolucion, je gati?

Aperitivi – Meetup Digital Strategy në këtë takim do te fokusohet mbi Brand Awareness. Do te flase Isan Hydi, founder i Wolf & Shark, Francesco i Wolf Agency ne Torino dhe do te jete nje diskutim i hapur me te gjithe te pranishmit.

Le te kuptojme se deri ku kemi arritur per te permiresuar Brand Awareness te kompanise tone dhe se cfare mund te bejme per te arritur majat e suksesit!

PSE DUHET TË MERRNI PJESË ?

PRAKTIKË
Në Digital Strategy do të gjeni vetëm showcase reale e jo teori si në çdo event tjetër

RELATORËT TOP
Janë 22 nga profesionistët më të mirë në fushën e tyre, Mësoni nga më të mirët për të patur Sukses

NETWORKING
Njihuni me Relatorë, pjesmarrës e exhibitor Premium

ÇERTIFIKATË PROFESIONALE
Çertifikatë profesionale me emrin tuaj

VULA WOLF & SHARK

Siguria e website, kualiteti dhe UX i tij sot janë tre nga elementët më të rëndësishëm për të krijuar besim te klientët: Dëshironi një nga Vulat e Wolf & Shark ?

🔥Një grup ekspertësh do të studiojë website tuaj nga  shumë aspekte nëse e meriton një nga Vulat TOP.

Na kontaktoni e ju shpjegojmë se si mund ta përfitoni dhe ta vendosni në website tuaj!🔥

Dëshiron lajme marketingu të reja? Regjistrohu Falas!

Do të dërgojmë info dhe materiale Falas për të qenë gjithmonë të parët!

OFERTË 50 BILETA Early Bird