Ofertë!

MASTERCLASS ADS

129.00

Informacion shtesë

Masterclass ADS : Mëso dhe Praktiko

Masterclass ADS e avancuar 8 orë teknikë dhe praktikë.

Mëso nga më të mirët dhe repliko për biznesin tënd!

Orari : 9-13 14-18

🔥 ADV Master Élite: për të zotëruar Reklamat Online

Jacopo Matteuzzi: Strategjitë e Reklamave Multikanale për Brand dhe Shitje

Paolino Virciglio: Realizimi i Një Reklame të Avancuar Live në Facebook dhe Instagram për E-commerce

Manuel Lodi: Realizimi i Një Reklame të Avancuar Live Lokale në Google për Kompani Shërbimesh

Fabio Antichi: Realizimi i një Fushate Google Ads Live për Reklama E-commerce: Modë, Bukuri, Elektronikë etj

Laura Copelli: Gjenerimi i Lead-ve në Linkedin: Si të Bëhet në Mënyrën më të Mirë për të Patur Rezultate

Lucia Guerra: Realizimi i një Fushate Live në TikTok për të Arritur Rezultate

Alessandro Vercellotti: Këshilla Ligjore për Reklamim dhe Brand