Ofertë!

MASTERCLASS SEO

129.00

Informacion shtesë

Masterclass SEO : Mëso dhe Praktiko

Masterclass SEO e avancuar 8 orë teknikë dhe praktikë.

Mëso nga më të mirët dhe repliko për biznesin tënd!

Orari : 9-13 14-18

SEO Pro Insights:një masterclass i përparuar mbi SEO

Flavio Mazzanti: Vendosja e një Strategjie Omnichannel: Klienti, Buxheti, dhe Rezultatet

Roberto Serra: KPI-të e SEO-s: Si të Matim Suksesin

Francesco Belgrano: Audit Teknik SEO: Si të Zbuloni Gabime dhe të Përmirësoni: E-commerce/Vitrinë

Verdiana Amorosi: Optimizimi i një website duke fshirë faqet që i bëjnë keq

Laura Copelli: Copywriting SEO: Si të Bëhet Mirë edhe me Ndihmën e AI-së

Luca Bove: SEO Lokale dhe Optimizimi i Skedës së Profilit të Biznesit në Google

Elisa Contessotto: SEO Onpage dhe Përmbajtja: Më Shumë Trafik, Lead-e dhe Shitje

Isan Hydi: Link Building dhe Digital PR: Si të Bëhet në Mënyrë Profesionale

Brunella Martino: Këshilla Ligjore për Agjenci dhe Freelance